REPORT FOR: Geometry - Suncoast Regional February 2023
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 30.429     STANDARD DEVIATION: 20.828     MEDIAN SCORE: 24

Average number of questions left blank: 15.8
Average number of questions answered incorrectly: 5.3
Average number of questions answered correctly: 8.9

Question #1:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 14.3% 0.0% 50.0% 0.0% 0.0%        35.7% 14.3% 50.0%
Number of students (out of 14)20700      527

Question #2:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 14.3% 0.0% 35.7% 21.4%        28.6% 35.7% 35.7%
Number of students (out of 14)02053      455

Question #3:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 71.4% 0.0% 7.1% 0.0% 7.1%        14.3% 14.3% 71.4%
Number of students (out of 14)100101      2210

Question #4:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 14.3% 0.0% 0.0% 57.1% 0.0%        28.6% 14.3% 57.1%
Number of students (out of 14)20080      428

Question #5:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 42.9% 7.1% 0.0% 0.0%        50.0% 7.1% 42.9%
Number of students (out of 14)06100      716

Question #6:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 28.6% 50.0% 0.0% 7.1%        14.3% 35.7% 50.0%
Number of students (out of 14)04701      257

Question #7:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 28.6% 0.0% 7.1% 21.4% 0.0%        42.9% 28.6% 28.6%
Number of students (out of 14)40130      644

Question #8:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 7.1% 0.0% 0.0% 85.7% 0.0%        7.1% 7.1% 85.7%
Number of students (out of 14)100120      1112

Question #9:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 28.6% 7.1% 0.0%        64.3% 7.1% 28.6%
Number of students (out of 14)00410      914

Question #10:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 21.4% 35.7% 7.1%        35.7% 28.6% 35.7%
Number of students (out of 14)00351      545

Question #11:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 7.1% 7.1% 0.0%        85.7% 14.3% 0.0%
Number of students (out of 14)00110      1220

Question #12:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 78.6% 7.1% 7.1%        7.1% 14.3% 78.6%
Number of students (out of 14)001111      1211

Question #13:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 7.1% 7.1% 0.0%        85.7% 7.1% 7.1%
Number of students (out of 14)00110      1211

Question #14:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 14.3% 7.1% 14.3% 7.1% 0.0%        57.1% 28.6% 14.3%
Number of students (out of 14)21210      842

Question #15:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 42.9% 0.0% 0.0% 14.3%        42.9% 14.3% 42.9%
Number of students (out of 14)06002      626

Question #16:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 7.1% 7.1% 7.1% 0.0% 7.1%        71.4% 21.4% 7.1%
Number of students (out of 14)11101      1031

Question #17:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 42.9% 0.0% 7.1% 7.1%        42.9% 57.1% 0.0%
Number of students (out of 14)06011      680

Question #18:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 28.6% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        71.4% 0.0% 28.6%
Number of students (out of 14)40000      1004

Question #19:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 7.1% 21.4% 0.0% 0.0%        71.4% 7.1% 21.4%
Number of students (out of 14)01300      1013

Question #20:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 7.1% 21.4% 7.1%        64.3% 14.3% 21.4%
Number of students (out of 14)00131      923

Question #21:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 14.3% 50.0% 0.0% 0.0% 0.0%        35.7% 50.0% 14.3%
Number of students (out of 14)27000      572

Question #22:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 35.7% 0.0% 7.1% 7.1% 0.0%        50.0% 14.3% 35.7%
Number of students (out of 14)50110      725

Question #23:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 7.1% 7.1%        85.7% 14.3% 0.0%
Number of students (out of 14)00011      1220

Question #24:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 14.3% 0.0% 0.0% 35.7% 0.0%        50.0% 14.3% 35.7%
Number of students (out of 14)20050      725

Question #25:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 7.1% 7.1% 0.0%        85.7% 14.3% 0.0%
Number of students (out of 14)00110      1220

Question #26:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 42.9% 7.1% 0.0% 0.0% 0.0%        50.0% 7.1% 42.9%
Number of students (out of 14)61000      716

Question #27:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 14)00000      1400

Question #28:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 35.7% 0.0% 21.4% 0.0% 0.0%        42.9% 35.7% 21.4%
Number of students (out of 14)50300      653

Question #29:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 7.1% 0.0% 21.4% 0.0% 0.0%        71.4% 7.1% 21.4%
Number of students (out of 14)10300      1013

Question #30:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 14.3% 0.0% 0.0% 0.0%        85.7% 0.0% 14.3%
Number of students (out of 14)02000      1202

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st70Orlando Science Middle School Tristan HoonCDADBC DCD CD B E  DBA D A CC 
2nd57Orlando Science Middle School Gabriel Chen  E  C DCD C  BBBACEAA D A CC 
3rd55Orlando Science Middle School Aarati AbhilashCDADBBADCCCC A A A  BA D A C  
4th48Orlando Science Middle School Abdus-Samad ShaikCEADBCAD C C  BCBACDBDED A  A 
5th36Orlando Science Middle School Adish PudaleCDADBCDDCDDCCBB D    C A   A  
6th27Orlando Science Middle School Havish UppadaAEAABEAD D C        A  DD     
7th25Orlando Science Middle School Moukthika Meda BAD C DDD E CB   B BA   A A  
8th23Orlando Science Middle School Shravya PusaC    B D   C A    CD          
9th20Orlando Science Middle School Nasser Awadallah DAD CAD C D        B      A  
10th19Orlando Science Middle School yusuf AgloriaC ADBBDD E C CEEB  CB DACA A B
11th18Orlando Science Middle School Yuthika Panigrahi BAD CDD   C    B   BA   B A  
12th17Orlando Science Middle School Nidhi TejomurthulaADAACBCD   C DB BA            
13th12Indian River Charter Bianca BelteuCEC        C  E B           CB
14th-1Indian River Charter Valentina Delaguardia       A