REPORT FOR: Geometry - Region1 Lincoln March 2023
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 63.9     STANDARD DEVIATION: 35.953     MEDIAN SCORE: 72.5

Average number of questions left blank: 6.6
Average number of questions answered incorrectly: 6
Average number of questions answered correctly: 17.5

Question #1:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 6.7% 6.7% 76.7% 0.0%        6.7% 16.7% 76.7%
Number of students (out of 30)122230      2523

Question #2:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 66.7% 13.3% 3.3% 0.0%        13.3% 20.0% 66.7%
Number of students (out of 30)120410      4620

Question #3:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 13.3% 53.3% 26.7% 0.0% 0.0%        6.7% 40.0% 53.3%
Number of students (out of 30)416800      21216

Question #4:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 26.7% 6.7% 23.3% 0.0% 6.7%        36.7% 40.0% 23.3%
Number of students (out of 30)82702      11127

Question #5:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 70.0% 6.7% 3.3% 0.0%        20.0% 10.0% 70.0%
Number of students (out of 30)021210      6321

Question #6:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 23.3% 0.0% 0.0% 40.0%        33.3% 26.7% 40.0%
Number of students (out of 30)170012      10812

Question #7:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 0.0% 3.3% 50.0% 0.0%        43.3% 6.7% 50.0%
Number of students (out of 30)101150      13215

Question #8:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 10.0% 16.7% 33.3% 3.3% 6.7%        30.0% 53.3% 16.7%
Number of students (out of 30)351012      9165

Question #9:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 0.0% 0.0% 83.3% 6.7%        6.7% 10.0% 83.3%
Number of students (out of 30)100252      2325

Question #10:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 16.7% 3.3% 10.0% 3.3% 63.3%        3.3% 33.3% 63.3%
Number of students (out of 30)513119      11019

Question #11:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.7% 43.3% 0.0% 3.3% 0.0%        46.7% 10.0% 43.3%
Number of students (out of 30)213010      14313

Question #12:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 3.3% 86.7% 3.3%        6.7% 6.7% 86.7%
Number of students (out of 30)001261      2226

Question #13:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.7% 13.3% 73.3% 0.0% 3.3%        3.3% 23.3% 73.3%
Number of students (out of 30)242201      1722

Question #14:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 6.7% 50.0% 6.7% 0.0%        36.7% 13.3% 50.0%
Number of students (out of 30)021520      11415

Question #15:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 10.0% 13.3% 3.3% 70.0% 0.0%        3.3% 26.7% 70.0%
Number of students (out of 30)341210      1821

Question #16:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 36.7% 3.3% 3.3% 6.7% 3.3%        46.7% 16.7% 36.7%
Number of students (out of 30)111121      14511

Question #17:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 10.0% 3.3% 0.0% 70.0% 0.0%        16.7% 13.3% 70.0%
Number of students (out of 30)310210      5421

Question #18:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 3.3% 56.7% 0.0% 6.7%        30.0% 13.3% 56.7%
Number of students (out of 30)111702      9417

Question #19:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 3.3% 50.0% 6.7% 10.0%        26.7% 23.3% 50.0%
Number of students (out of 30)111523      8715

Question #20:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 0.0% 23.3% 36.7% 0.0%        36.7% 26.7% 36.7%
Number of students (out of 30)107110      11811

Question #21:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 10.0% 3.3% 73.3% 10.0%        3.3% 23.3% 73.3%
Number of students (out of 30)031223      1722

Question #22:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 66.7% 13.3% 0.0% 0.0%        16.7% 16.7% 66.7%
Number of students (out of 30)120400      5520

Question #23:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 56.7% 10.0% 0.0% 6.7% 6.7%        20.0% 23.3% 56.7%
Number of students (out of 30)173022      6717

Question #24:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 63.3% 3.3% 3.3% 0.0% 0.0%        30.0% 6.7% 63.3%
Number of students (out of 30)191100      9219

Question #25:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.7% 0.0% 76.7% 3.3% 3.3%        10.0% 13.3% 76.7%
Number of students (out of 30)202311      3423

Question #26:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 80.0% 3.3% 6.7% 0.0%        10.0% 10.0% 80.0%
Number of students (out of 30)024120      3324

Question #27:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 3.3% 0.0% 76.7% 3.3%        16.7% 6.7% 76.7%
Number of students (out of 30)010231      5223

Question #28:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 13.3% 56.7% 10.0% 3.3%        16.7% 26.7% 56.7%
Number of students (out of 30)041731      5817

Question #29:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 46.7% 6.7% 6.7% 3.3%        36.7% 16.7% 46.7%
Number of students (out of 30)014221      11514

Question #30:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 16.7% 3.3% 33.3% 0.0% 3.3%        43.3% 23.3% 33.3%
Number of students (out of 30)511001      13710

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st120Deerlake Middle Lily MaDBBCBEDBDEBDCCDADCCDDBAACBDCBC
1st120Deerlake Middle Roger HeDBBCBEDBDEBDCCDADCCDDBAACBDCBC
3rd115Fairview Middle Ashvin SinhaDBBBBEDBDEBDCCDADCCDDBAACBDCBC
4th100Fairview Middle Rakesh RajDBCCBADEDEBDBCDADCCDDBAACBDCBC
5th96Deerlake Middle Tang QuDBB BECCDEBDCCDADCCDEBAACBDCBE
6th95Deerlake Middle Chi LeDBBABEACDEBDCCDADCCDDBBACBDCBA
7th95Deerlake Middle Shawn SunDCBCBEDCDEBDCDBADCCDDBAACBDEBC
8th90Deerlake Middle Daniel YangDBCCBBDCDEBDCBBCDCCDDBAACBDCBC
9th90Deerlake Middle Emre LeushuisCBAABEDCDEBDCCDADCCDCBAADBDCBC
10th83Swift Creek Evan WangDBB B DCDEADCCDADCCDDBEACBDBD 
11th82Fairview Middle Devshree PancholyDBB B   DEBDCCDEDCC DBAACB C A
12th75Swift Creek Abidan TamangDBBCBE  DEBDC DDDCECD AACBDBC 
13th75Deerlake Middle Ziad SeliemDBBADEDCDABDCCDDDCBDDCDACBDCBB
14th73Deerlake Middle Jonathan KirosDBBACBDCDE DCCD ACCADB AEBDCBC
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
15th73Deerlake Middle Allen HsuDCBABEDAAE DCBDADCE DBAACBDC A
16th72Swift Creek Jack FraserBBCABED DEADCCDADECCDCAACBDBB 
17th68Fairview Middle Tim QinDBC BB BDE DC D DCD DBAACB C A
18th66Swift Creek Logan GoffDABCBBDBDC DCCD   C DBABCBBDB 
19th56Swift Creek Brennan MurphyDBB B DDDE DC D DE  E   CBDCE 
20th53Fairview Middle Hac OrenseDBABB  CDE DE B DA  EBAACBDC C
21st39Fairview Middle Kaidence KimbroughDCB     DC DA D D E DB  CB C A
22nd38Swift Creek Daily Jo ForamansDBCE    EB DC D     DAA CBDBB 
23rd38Swift Creek Harper BallDCB B   DD DC A D   BBA C DDC 
24th35Swift Creek Noah HollyDBCA    DA EBCD AC CD B CBDCD 
25th23Rocky Bayou Christian Henry BaltzDDCACBDADCBCCDABBBDCDB AADD  C
26th18Rocky Bayou Christian Chase BielamowiczA AEBE EEE DC C   A DCE  BE   
27th16Rocky Bayou Christian Joshua SuhCBA BB ADADDBCB D CCBCBCACDD  
28th14Rocky Bayou Christian David TwineB C  B CDA DA D A  CBBD C D   
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
29th1Rocky Bayou Christian Alejandro Alvarez         A    A     D    D    
30th-2Rocky Bayou Christian phoebe Riches            B      C