REPORT FOR: Geometry - FPC Regional March 2023
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 69.833     STANDARD DEVIATION: 35.857     MEDIAN SCORE: 75.5

Average number of questions left blank: 6.3
Average number of questions answered incorrectly: 5
Average number of questions answered correctly: 18.7

Question #1:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 13.3% 3.3% 83.3% 0.0%        0.0% 16.7% 83.3%
Number of students (out of 30)041250      0525

Question #2:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 83.3% 3.3% 6.7% 0.0%        6.7% 10.0% 83.3%
Number of students (out of 30)025120      2325

Question #3:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.7% 66.7% 16.7% 3.3% 0.0%        6.7% 26.7% 66.7%
Number of students (out of 30)220510      2820

Question #4:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 13.3% 13.3% 30.0% 0.0% 3.3%        40.0% 30.0% 30.0%
Number of students (out of 30)44901      1299

Question #5:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 70.0% 3.3% 3.3% 3.3%        16.7% 13.3% 70.0%
Number of students (out of 30)121111      5421

Question #6:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 13.3% 3.3% 0.0% 56.7%        23.3% 20.0% 56.7%
Number of students (out of 30)141017      7617

Question #7:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 6.7% 63.3% 0.0%        30.0% 6.7% 63.3%
Number of students (out of 30)002190      9219

Question #8:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 13.3% 16.7% 6.7% 3.3%        60.0% 26.7% 13.3%
Number of students (out of 30)04521      1884

Question #9:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 3.3% 3.3% 86.7% 3.3%        3.3% 10.0% 86.7%
Number of students (out of 30)011261      1326

Question #10:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 20.0% 3.3% 3.3% 13.3% 50.0%        10.0% 40.0% 50.0%
Number of students (out of 30)611415      31215

Question #11:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.7% 43.3% 0.0% 6.7% 3.3%        40.0% 16.7% 43.3%
Number of students (out of 30)213021      12513

Question #12:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 3.3% 83.3% 10.0%        3.3% 13.3% 83.3%
Number of students (out of 30)001253      1425

Question #13:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 6.7% 83.3% 0.0% 6.7%        3.3% 13.3% 83.3%
Number of students (out of 30)022502      1425

Question #14:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 3.3% 53.3% 0.0% 10.0%        30.0% 16.7% 53.3%
Number of students (out of 30)111603      9516

Question #15:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 13.3% 6.7% 66.7% 0.0%        10.0% 23.3% 66.7%
Number of students (out of 30)142200      3720

Question #16:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 40.0% 3.3% 3.3% 6.7% 6.7%        40.0% 20.0% 40.0%
Number of students (out of 30)121122      12612

Question #17:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.7% 6.7% 3.3% 66.7% 0.0%        16.7% 16.7% 66.7%
Number of students (out of 30)221200      5520

Question #18:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 0.0% 60.0% 3.3% 6.7%        26.7% 13.3% 60.0%
Number of students (out of 30)101812      8418

Question #19:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 3.3% 66.7% 0.0% 3.3%        23.3% 10.0% 66.7%
Number of students (out of 30)112001      7320

Question #20:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 16.7% 46.7% 3.3%        33.3% 20.0% 46.7%
Number of students (out of 30)005141      10614

Question #21:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 13.3% 3.3% 70.0% 6.7%        6.7% 23.3% 70.0%
Number of students (out of 30)041212      2721

Question #22:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.7% 70.0% 3.3% 0.0% 0.0%        20.0% 10.0% 70.0%
Number of students (out of 30)221100      6321

Question #23:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 76.7% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        23.3% 0.0% 76.7%
Number of students (out of 30)230000      7023

Question #24:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 73.3% 3.3% 0.0% 3.3% 0.0%        20.0% 6.7% 73.3%
Number of students (out of 30)221010      6222

Question #25:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 70.0% 6.7% 6.7%        16.7% 13.3% 70.0%
Number of students (out of 30)002122      5421

Question #26:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.3% 73.3% 3.3% 0.0% 0.0%        20.0% 6.7% 73.3%
Number of students (out of 30)122100      6222

Question #27:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 3.3% 6.7% 76.7% 0.0%        13.3% 10.0% 76.7%
Number of students (out of 30)012230      4323

Question #28:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 3.3% 63.3% 0.0% 6.7%        26.7% 10.0% 63.3%
Number of students (out of 30)011902      8319

Question #29:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 56.7% 3.3% 0.0% 0.0%        40.0% 3.3% 56.7%
Number of students (out of 30)017100      12117

Question #30:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 33.3% 10.0% 26.7% 3.3% 3.3%        23.3% 50.0% 26.7%
Number of students (out of 30)103811      7158

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st115Buchholz Sophia RongDBBCBEDBDEBDCCDADCCDDBAACBDCBA
2nd111Buchholz Daniel ZhangDBBCBEDEDE DCCDADCCDDBAACBDCBC
3rd106Buchholz Kangmin KimDBBCBEDBDEBDCCDAD CDDAAACBDCBB
4th106Lincoln Middle Jessica WuDBBABED DEBDCCDADCCDDBAACBDCBA
5th106Buchholz Keith ZhengBBBCBED DEBDCCDADCCDDBAAEBDCBC
6th102Lincoln Middle Grace ChangDBBBBED DEADCCDADCCDDBAAC DCBC
7th101Buchholz George ZhaoDBBCBED DEBDCCDADCCDEBAACBDEBA
8th101Sanford Middle Namit SharmaDBBABED DEBEECDADCCDDBAACBDCBC
9th100Lincoln Middle Ben ChromleyDBBABEDBDEBEECBADCCDDBAACBDCBC
10th98Lincoln Middle Lily ZhouDBB BED DABDC DADCCDDBAACBDCBA
11th92Buchholz Dohyen KimDBDCBED DABDCCD DACDDBAACBDCBA
12th91Buchholz Bach NgoDBBCB D DE DCC  DCCDBBAACBDC C
13th82River City Science Academy Luke ValenzuelaCBBBBBD DABDCCDADCC DBAACBDCCA
14th79Lincoln Middle Amy XiaoDBC BE  D  DCC  DCCD B ACBDCBC
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
15th76River City Science Academy Cole CarinDBB  E  D  DC D DC  DBAACBDCB 
16th75Sanford Middle Ethan BaiDBBCBBCCDEDDCCDDACCCDBAACBCCBA
17th73Buchholz Antony KurianDBABBED DEBDCEBADCCEDBAAC  EBE
18th72Buchholz Aliana ChenDCCCBED DD DCEDEDCCDDBABCCDCBA
19th65River City Science Academy Markus Keller-KaratsonyiDBB DCDCDABDCCD B C DBAACBDB A
20th60Buchholz Aadya GuduruBBB B C DE DCBBDBCCCDBAAEBDC C
21st57Sanford Middle Avani JainDBB  ED D AD AD  CB D AACBD   
22nd50Gainesville High School Christopher ChuD    BDDDA DC DB  CCDBADCBDC  
23rd48River City Science Academy Cyryl GildoreDBB BB CDD DCCD DE  C A DADCBB
24th47Sanford Middle Kuuvir ShahDBCAA  BDEBDC BCD ACDBAADB   A
25th35Flagler Palm Coast High School Victor GilbertDDB    CBADDC D D   D  A BD   
26th27Sanford Middle Kuruiv ShahDBBBB D DD DC C     B        D
27th11Flagler Palm Coast High School Isabella WatsonDBC      D  C D  D  E     C   
28th6Sanford Middle Aditya KshirsagarB A C   DC DB A C  CBC   BD   
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
29th2Sanford Middle Soha BhuiyanDBCEEE CEEEEBECEAEE           
30th1Flagler Palm Coast High School Audrey FloresBD  BA DCB CC       BA  C B  B