REPORT FOR: Algebra 1 - FPC Regional March 2023
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 61.595     STANDARD DEVIATION: 32.076     MEDIAN SCORE: 67

Average number of questions left blank: 7
Average number of questions answered incorrectly: 6.1
Average number of questions answered correctly: 16.9

Question #1:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 97.3% 0.0% 2.7%        0.0% 2.7% 97.3%
Number of students (out of 37)003601      0136

Question #2:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 59.5% 0.0% 0.0% 13.5% 5.4%        21.6% 18.9% 59.5%
Number of students (out of 37)220052      8722

Question #3:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 13.5% 5.4% 10.8% 40.5% 5.4%        24.3% 35.1% 40.5%
Number of students (out of 37)524152      91315

Question #4:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 100.0% 0.0% 0.0%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 37)003700      0037

Question #5:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 2.7% 48.6% 40.5% 0.0%        8.1% 43.2% 48.6%
Number of students (out of 37)0118150      31618

Question #6:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 10.8% 0.0% 8.1% 75.7% 0.0%        5.4% 18.9% 75.7%
Number of students (out of 37)403280      2728

Question #7:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 97.3% 0.0%        2.7% 0.0% 97.3%
Number of students (out of 37)000360      1036

Question #8:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 8.1% 48.6% 10.8% 0.0% 5.4%        27.0% 24.3% 48.6%
Number of students (out of 37)318402      10918

Question #9:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 21.6% 10.8% 5.4% 21.6% 29.7%        10.8% 59.5% 29.7%
Number of students (out of 37)842811      42211

Question #10:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 8.1% 54.1% 8.1% 2.7%        27.0% 18.9% 54.1%
Number of students (out of 37)032031      10720

Question #11:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 10.8% 5.4% 67.6% 2.7% 2.7%        10.8% 21.6% 67.6%
Number of students (out of 37)422511      4825

Question #12:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.4% 5.4% 43.2% 10.8% 2.7%        32.4% 24.3% 43.2%
Number of students (out of 37)221641      12916

Question #13:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.7% 59.5% 10.8% 2.7% 2.7%        21.6% 18.9% 59.5%
Number of students (out of 37)122411      8722

Question #14:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.7% 5.4% 54.1% 0.0% 2.7%        35.1% 10.8% 54.1%
Number of students (out of 37)122001      13420

Question #15:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 70.3% 2.7% 18.9% 0.0%        8.1% 21.6% 70.3%
Number of students (out of 37)026170      3826

Question #16:     Correct Answer: D or E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 13.5% 5.4% 32.4% 10.8%        37.8% 18.9% 43.2%
Number of students (out of 37)052124      14716

Question #17:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 2.7% 86.5% 2.7% 2.7%        5.4% 8.1% 86.5%
Number of students (out of 37)013211      2332

Question #18:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 8.1% 35.1% 27.0% 0.0% 5.4%        24.3% 40.5% 35.1%
Number of students (out of 37)3131002      91513

Question #19:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.4% 0.0% 37.8% 5.4% 0.0%        51.4% 10.8% 37.8%
Number of students (out of 37)201420      19414

Question #20:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 8.1% 5.4% 64.9% 8.1% 0.0%        13.5% 21.6% 64.9%
Number of students (out of 37)322430      5824

Question #21:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.7% 8.1% 2.7% 40.5% 0.0%        45.9% 13.5% 40.5%
Number of students (out of 37)131150      17515

Question #22:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.7% 54.1% 5.4% 0.0% 2.7%        35.1% 10.8% 54.1%
Number of students (out of 37)120201      13420

Question #23:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 10.8% 8.1% 10.8% 37.8%        32.4% 29.7% 37.8%
Number of students (out of 37)043414      121114

Question #24:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 8.1% 43.2% 21.6% 2.7% 0.0%        24.3% 32.4% 43.2%
Number of students (out of 37)316810      91216

Question #25:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.4% 8.1% 5.4% 54.1% 2.7%        24.3% 21.6% 54.1%
Number of students (out of 37)232201      9820

Question #26:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 2.7% 89.2% 2.7% 0.0%        5.4% 5.4% 89.2%
Number of students (out of 37)013310      2233

Question #27:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 83.8% 0.0% 5.4% 2.7% 2.7%        5.4% 10.8% 83.8%
Number of students (out of 37)310211      2431

Question #28:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 13.5% 5.4% 2.7% 2.7% 2.7%        73.0% 13.5% 13.5%
Number of students (out of 37)52111      2755

Question #29:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.4% 8.1% 45.9% 2.7% 0.0%        37.8% 16.2% 45.9%
Number of students (out of 37)231710      14617

Question #30:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 8.1% 16.2% 10.8% 10.8% 5.4%        48.6% 35.1% 16.2%
Number of students (out of 37)36442      18136

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st111Lincoln Middle Edwin GaoCADCCDDBACCCBCBDCBCCDBEBDCA CB
2nd107Lincoln Middle Lucas ChenCADCCDDBACCCBCBDCBCCDBEBDCA C 
3rd106Lincoln Middle Armaan VoraCADCCDDBECCCBCBDCBCCDBBBDCA CC
4th105Fort Clarke Middle Xi ChenCADCDDDBECCCBCBDCCCCDBEBDCAACC
5th103Westwood Middle Anthony LaiCADCCDDBECCCBCBDCCCCDBEB CA C 
6th96Lincoln Middle Maxwell XuCADCCDDBECCCBCBEDBCCCBDBDCAAB 
7th92Howard Bishop Middle Harshitha GuruprasadCADCCDDBDBCCBCBDCB DD EADCAACB
8th91Lincoln Middle Garrick WuCADCCCDBACCBBCBDCBCCDBEBDCA BC
9th91Lincoln Middle David RongCADCDDDBABCCBCBDCCCCDBEBDCAEC 
10th91Lincoln Middle Maggie GaoCA C DDB CCCBCB CCCCDBEBDCA C 
11th89Westwood Middle Mollie GriffinC DCCDDBECCABCBDCCCCD EBDCA  E
12th85Kanapaha Middle School Mario DuronCA CCDDBECCAECBDCC C BEBDCA C 
13th76Lincoln Middle Jeremy ZhangCADCCDDEECCCBCBECC C BCCDC    
14th76Lincoln Middle Miguel ChuquilinCACC DDBDCCCBCB CC CDBECDCA   
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
15th75Lincoln Middle Michael HuanCADCDDDBE C BEBECC C BBBDCA CD
16th73Lincoln Middle Conrad ChenC ECDDDBECC  CBDCBC D  C CA CB
17th71Lincoln Middle Ragav SivaramakrishnanCEDCDDDBDCADBCB CBCC   BDCA  B
18th69Lincoln Middle Andreus YangCADCCDD CECCBCBECA C CCCDCADC 
19th67Sanford Middle Prachi KulkarniCA C DD  CC B B C  C BEC CAAC 
20th60Sanford Middle Shreyas KormilliCAACDDDADCCDBCBBCAACBBDBACAACA
21st52Sanford Middle Tanya Mahesh-RamCA CDDD ACC BCB CB    ECA A   
22nd49Sanford Middle Anya PriyadarshiCACCCDD A C     C  C BD DCA   
23rd48Sanford Middle Atulith YalakantiC  CCDDAB   B BCCB C BD  CA   
24th46Sanford Middle Hemchand JonnalagaddaCDBCBADCDCDDCCBBCBCDDBEBCDA DB
25th45Sanford Middle Soham JoshiCADCDDD C CD  B C        CA C 
26th45Sanford Middle Chloe MooC CCD D E C   CD   CD   DCA C 
27th37Sanford Middle Tanvi MadamsettyCDACCAD D     BBCB C B C CA B 
28th36Sanford Middle Afsheen ChowdhuryC ECDDD ECCC  B         EC   D
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
29th28Sanford Middle Veda Varshini GopalakrishnanCA CCADCAC  B D C  D C  B A  A
30th26Sanford Middle AAryan ShahC  CCAD A C C D B  A    DCA   
31st25Sanford Middle Nandhana Raghu-BalaCACCDDDBBDBCCBDCECDABABBDCCBAB
32nd22Sanford Middle Riya MalladiCDACDDDEDBAC    C   D   BBA  D
33rd21Sanford Middle Nitya DuddellaC  CCDDA  A C D CBDBB CA CC  A
34th21Sanford Middle Charvi BatchuCE CDD  D E B D C  C     CD  D
35th20Sanford Middle Sophia AliCDBCCCDBBDACDADBCAABABBDCCABAC
36th17Sanford Middle Pavithra YerraC ACD DC   B    CE C   A CE   
37th7Sanford Middle Olivia GamboaEDACDCDCBDBEABDBCECA E CBCACCE